Wednesday, July 7, 2010

Ny tur til Kina på oss!

Når gubben har god tid, så kan det bli både morsomt og dyrt!

Vi fant for et partre måneder ut at vi hadde lyst til å ta en ny tur til Kina. Gjerne samme opplegget som sist, men kanskje andre veien? Dette måtte eventuelt skje i 2011, og da i løpet av tiden fra mai til oktober. Fordi vi jo i slutten av oktober fyker over Atlanterhavet og inntar horisontalen på "hytta".

Den forrige Kina-turen blogget jeg om her
http://lailanc3.blogspot.com/2008/07/da-er-vi-klare.html
og så "nyere" innlegg.

Den neste turen vil altså gå fra Beijing, og vi håper vi får mulighet til å reise dit noen dager før resten av reisefølget kommer. Da har jeg allerede funnet ut at vi skal på Arkiv-besøk, og se på keisernes slektstavler! Dette skal visstnok være en fantastisk bok. Arkivet ligger rett ved Den himmelske freds plass, så det bør være fult mulig å komme dit!

 Håper båten vår har litt mer fasiliteter enn denne, som vi møtte på Li-elven når vi var på tur fra Guilin til Yangchou..

Neste års tur vil være med Viking River Cruises, "verdens beste elvekrus-selskap" - og vi skal med den spiller nye båten Viking Emerald (den er ikke ferdig enda nå i 2010). Reisen vår vil vare i 17 dager, pluss eventuelt at vi reiser noen dager før til Beijing for å oppleve litt på egenhånd! Les Her om selve turen.

Men først skal vi vestover på Hytta....