Saturday, February 23, 2008

Pakket og klar.. om enn et par -tre uker for tidlig!

Vær og være
Noen som lurte på hvorfor vi har pakket kofferten? Sjekk været da! Dagens vær i Oslo er ikke det værste vi har sett, men i Englewood er det akkurat nå klokka 05.17 på morgenen lokal tid 22 varme deilige grader, og det er faktisk før sola har stått opp!! Så - jo - vi har pakket kofferten.

Click for Englewood, Florida Forecast



Koffert 1-2-3...
Koffert1 er pakket full av koffert2, og koffert2 er full av bøker og koffert3. Koffert3 er full av nissen på lasset.

Nissen på lasset har allerede vært en gang i Florida - nemlig som pakke! Liv og Bjørn ville sende oss en julehilsen, som etter et par turer over Atlanteren kom tilbake til Liv, og nå tar vi den med i kofferten. Den blir vår første nisse i Englewood!

Denne turen blir vi tre i leiligheten, da Morten Medeier skal være sammen med oss. Det er hyggelig, og kanskje vi får sjoppa litt nye møbler og ting og tang? Det var jo et par ting som ble ødelagt når vi fikk innendørs svømmebasseng på kjøkkenet, og kanskje vi bør bytte ut spisestue-møblene, de begynner å gå i oppløsning, helt på egenhånd! Alltid moro med noe nytt, og det er litt greit å være alle når vi (les Laila) skal bestemme hvor skapet skal stå... og hvordan det skal se ut....

Men - det er jo ca 18 dager til vi skal dra da ... mye snø kan komme ned før det.....